Affiliate geld verdienen met een eigen website

U verkoopt eenvoudig goederen online op affiliate basis met behulp van een affiliate webwinkel. Op uw webwinkel worden affiliate links geplaatst naar de webwinkel van de daadwerkelijke aanbieder. Wanneer er een verkoop wordt gerealiseerd die u via u verloopt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

Met zo een eigen site kan dat geld verdienen op diverse wijzen worden gedaan. Hierboven kunt u via de link meer informatie krijgen. Ook kunt u binnen uw webwinkel affiliate feeds inladen zodat u ook aan de producten van derden kunt verdienen, als u dat wilt. Een PHP script kan er prima voor zorgen dat er constant een actueel aanbod wordt getoond op uw website. Over het gebruik van een web script voor uw eigen affiliate webshop, kunt u meer lezen in het artikel affiliate webshop. Op deze wijze kunt u een extra inkomen opbouwen. En dat terwijl u vanaf iedere mogelijke plek ter wereld kunt werken aan de promotie van uw website.

Een manier om online geld te verdienen is met een affiliate webshop. Hierboven kunt u via de link meer informatie krijgen. U kunt zowel uw eigen producten met een webwinkel verkopen als producten van derden.