Affiliate marketing met uw eigen website

Door affiliate marketing toe te passen kunt u online geld verdienen zonder eigen product. Affiliate marketing geeft u de mogelijkheid om geld te verdienen met het promoten van bestaande diensten en goederen. Wanneer met uw hulp een verkoop plaatsvindt, zult u een affiliate commissie ontvangen. Hierover kunt u meer lezen op de website Maak een eigen affiliate website. U krijgt bij de diverse affiliate netwerken de keuze uit een groot aantal aanbieders waarvan u producten en diensten kunt promoten.

Het aanpassen van uw website zal met een script heel eenvoudig te doen zijn. Wanneer u gebruikmaakt van product feeds, dan zal het toevoegen van producten automatisch verlopen. Gaat u met affiliate marketing aan de slag, dan is het ontwikkelen van eigen producten niet noodzakelijk. U heeft met affiliate marketing genoeg mogelijkheden voor online geld verdienen. Producten worden automatisch geplaatst op uw website nadat u dat heeft ingesteld.

Op een aantal plekken binnen de webshop vindt u een bannerruimte waarbinnen een banner toegevoegd kan worden. Het script is uitgerust met een beheerpaneel waarmee dat een fluitje van een cent is. Voor het onderhoud van de website maakt u tijdens de installatie de inloggegevens aan. Op deze wijze kunt u uw affiliate internetshop ook heel gemakkelijk onderhouden.