Affiliate marketing via je eigen website

Binnen een mum van tijd heeft u het PHP script werkend op uw hosting. Een beheeromgeving is inbegrepen, daarmee kunt u de website helemaal naar wens inrichten. U kunt per los component op uw website aangeven wat de gewenste kleuren zijn. De beheeromgeving is zo in elkaar gezet dat een aanpassing heel makkelijk is te doen. Wanneer u de bestanden van het script op de server heeft geplaatst, kunt u met uw browser de website bezoeken.

U krijgt de volledige vrijheid voor het aanpassen van uw website. Heeft u problemen bij de installatie of het gebruik van het script, dan is de aanbieder goed bereikbaar voor vragen. De aanbieder heeft ook een aantal klant sites die u kunt bekijken voordat u het script aanschaft. Met een PHP script kunt u prima zorgen dat uw affiliate webshop een actueel productaanbod toont. U kunt de pagina Maak uw eigen affiliate website doornemen wanneer u graag meer wilt weten over zulke webscripts. Affiliate sites kunnen een leuk zakcentje opleveren. U bent niet gebonden aan een kantoor, dus u kunt eventueel onderhoud vanaf iedere mogelijke locatie doen.

De kleuren van uw site kunt u makkelijk naar uw eigen smaak aanpassen. De aanbieder van het script reageert daarbij tevens snel op e-mail en telefoontjes. Verder zijn er voorbeelden van andere klanten die het script gebruiken te zien.