Affiliate marketing via uw eigen website

Wilt u een affiliate marketing webshop beginnen? Er kan prima een PHP script hiervoor worden gebruikt. Op uw website biedt u in dat geval affiliate producten aan. Dagelijks worden er dan nieuwe producten ingeladen, die vervolgens op uw website worden getoond.

Over een PHP script dat u kunt gebruiken hiervoor, leest u meer op affiliate marketing webshop. Het enige wat u verder nodig hebt is een passende domeinnaam en webhosting. De bestanden van het script plaatst u op uw hostingpakket. Tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website zal de installatie gestart worden.

Het inladen van de feeds zal dagelijks plaatsvinden. Het getoonde productaanbod zal hierdoor altijd actueel zijn. Een bezoeker kan tot daadwerkelijke aanschaf van een product overgaan via de affiliate link naar de site van de aanbieder.

U verdient een affiliate commissie elke keer dat een sale wordt gerealiseerd. Via een affiliatenetwerk kunt u achter de adverteerders komen die werken met affiliate marketing. Een affiliate netwerk is bijvoorbeeld Daisycon. Voor elke campagne verschilt de hoogte van de commissie, wat ook per affiliate netwerk na te zien is.