Begin een eigen webshop

Een webwinkel kan worden gebruikt voor het aanbieden van uw spullen. Daarbij is wel van belang dat u wat reclame maakt voor uw website zodat u klanten aantrekt. Een expert kan u hier ook bij helpen.

Wanneer u een PHP script gebruikt zult u relatief eenvoudig een webshop kunnen beginnen. Meer over het gebruik van een dergelijk script, leest u op de pagina Eenvoudige webwinkel beginnen. Een dergelijk script is van een beheeromgeving voorzien.

U heeft zelf de volledige controle over het uiterlijk van uw webshop. In de beheeromgeving kunt u de gewenste rubrieken van uw webwinkel aanmaken. Wilt u de kleuren van de site aanpassen, dan kan dat ook via de beheeromgeving. Zodra de kleuren gewijzigd zijn, zult u de website in deze nieuwe kleuren zien. Met een FTP programma kunt u de bestanden op uw hostingpakket plaatsen. Wanneer de bestanden zijn geplaatst, kan het installatiescript worden gestart.

U kunt de aangeboden producten toevoegen aan de webwinkel via de beheerschermen. De afbeeldingen van producten voegt u tevens via de beheeromgeving toe. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren en maten van een product in te stellen. De klant kan dan alleen de producten bestellen die daadwerkelijk voorradig zijn.