Begin een eigen webwinkel

Een interessante mogelijkheid voor u is wellicht het verkopen van uw spullen via een webshop. Maar mogelijk heeft u helemaal geen ervaring met websites bouwen. U kunt via het juiste script op een makkelijke wijze een eigen webwinkel bouwen.

U kunt als beheerder inloggen in de beheeromgeving en daar producten toevoegen aan uw website. De pagina Uw eigen webshop maken bevat meer informatie over een PHP script waarmee eenvoudig een webwinkel te starten is.

De webshop kan naar eigen wens worden ingericht. Gewenste rubrieken kunnen via de beheeromgeving eenvoudig worden toegevoegd. Ook kunt u de kleuren van uw webwinkel instellen met behulp van de beheerschermen. U zult de aangepaste kleuren meteen na de wijziging op de website kunnen zien. De bestanden van het script zijn eenvoudig op uw webhosting pakket te plaatsen. Wanneer de bestanden zijn geplaatst, kan het installatiescript worden gestart.

De webwinkel is voorzien van een module voor voorraadbeheer. U kunt bijvoorbeeld verschillende combinaties van kleur en maat aanmaken van een product. U kunt per combinatie van maat en kleur bijvoorbeeld het aantal stuks opgeven binnen uw voorraad. Het voordeel is dat de website alleen producten zal tonen die u in de voorraad heeft.