Begin een nieuwe portaalsite

Backlinks kunnen helpen bij het vindbaar maken van uw website en een goede positie in de zoekmachines. Daarbij kunnen de verschillende Nederlandse startpagina’s helpen. Een dochterpagina maken is op een groot aantal sites dan daarbij gratis te doen.

Online kunt u een startpagina script aanschaffen. Een goed startpagina script is bijvoorbeeld via de pagina Eigen startpagina te vinden. Daarnaast zult u een eigen domein en webruimte nodig hebben. Voor het webhosting pakket en het domein dient u ieder jaar te betalen. Het installatie script wordt geactiveerd op het moment dat u de website voor het eerst bezoekt.

U heeft bovendien de optie om uw dochterpagina’s te voorzien van widgets. U kunt op verschillende plekken een blokje met nieuws aanmaken als u dat wilt. Tevens het plaatsen van content hier en daar levert geen problemen op. Verder mensen die zich hebben aangemeld op uw startpagina website, kunnen deze widgets voor hun eigen startpagina gebruiken.

Met het startpagina script is het vrij eenvoudig om geld te verdienen. Het verkopen van backlinks is een mogelijkheid. De bezoeker kan op diverse manieren voor een nieuwe link betalen. De bezoeker kan zelf kiezen op welke dochterpagina de aangemelde link geplaatst dient te worden na de betaling.

Eventueel kunt u het bezoekers toestaan om een eigen account te registreren. De bezoeker kan met een gebruikersaccount zijn eigen startpagina samenstellen. Een subdomein kan daarnaast worden gekozen. Het aantal links wordt op iedere pagina weergegeven.