Begin je moderne startpagina website

Wilt u meer informatie over het beginnen van uw eigen startpagina website? Op deze pagina vindt u informatie die u op weg helpt. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Doorgaans zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. U zult verschillende dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. Men zal dan tevens hoofdzakelijk links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

Uiteraard is het mogelijk om zelf een script hiervoor in elkaar te zetten. Hier kan best wat tijd in gaan zitten. Een kant en klaar startpagina script gebruiken is een andere mogelijkheid. Meer over een kant en klaar startpagina script vindt u in het artikel Het realiseren van een nieuwe startpagina website. Een kant en klaar startpaginascript zorgt ervoor dat u zelf geen PHP script meer hoeft te ontwikkelen. U heeft daarbij een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

Na de installatie van het script heeft u een functionerende startpagina website. Men kan zich met behulp van uw website als paginabeheerder aanmelden. Een gebruikersaccount kan worden gebruikt om de eigen startpagina’s samen te stellen en bij te werken. Widgets toevoegen op de dochterpagina’s is uiterst eenvoudig gedaan. Gedurende de aanmelding van een startpagina is het mogelijk om een subdomein te kiezen voor de nieuwe startpagina. Per afzonderlijke dochterpagina kunnen de metagegevens voor de zoekmachines worden ingesteld.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Metagegevens kunnen soms ook per afzonderlijke linkcategorie worden ingevoerd. Het script kan enorm handig zijn indien u iets doet met linkbuilding. U heeft de mogelijkheid om tekst met belangrijke zoekwoorden aan te maken bij een rubriek. Met behulp van het script kunt u tevens de kosten vrij eenvoudig terugverdienen. Het script biedt faciliteiten om dat heel gemakkelijk te kunnen doen. Banners toevoegen op uw website is verder geen probleem. Het script biedt hier faciliteiten voor. Banner rotatie is daarnaast mogelijk.