Begin uw eigen startpagina website

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor nauwelijks geld reeds aanschaffen. Waar het bij een startpagina voornamelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is erg interessant voor linkbuilding. Het is vaak mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Startpagina aanmaken. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het toevoegen van een database. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het beheer van uw website kunt u na de installatie simpel doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het aanpassen van een startpagina is zeer simpel met het script. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere mogelijkheid is het aanmaken van banners. Het is erg gemakkelijk om een affiliate banner te plaatsen.