Begin uw moderne portaalsite

Zoals u vermoedelijk weet, bestaat een startpagina website overwegend uit startpagina dochters. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de juiste startpagina weergeven aan de bezoeker. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor nauwelijks geld reeds aanschaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem daarbij zo veilig mogelijk gemaakt.

Het script zorgt ervoor dat het beheer zeer gemakkelijk is. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. Bij een bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Het beginnen van een eigen startpagina website is daarbij voor u zonder veel moeite te doen. Ik verwijs u graag naar Realiseer je nieuwe portaalsite als u meer zou willen weten over het aanschaffen van een startpagina script. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Men kan op een dochterpagina weer rubrieken maken die over deelonderwerpen gaan.

Het script zorgt ervoor dat het beheer enorm gemakkelijk is. Het betreft een webapplicatie die u op uw webhosting pakket installeert. Bij een bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zorgt ervoor dat de overeenkomstige content naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd.