Beheer gemakkelijk een eigen portaalsite

U kunt op een eigen startpagina website de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen. U kunt zo extra geld verdienen via het internet. U mag zelf beslissen hoeveel een link op uw website kost. In het beheergedeelte is hiervoor een speciaal beheerscherm. Voor een homepage link kunt u een ander tarief hanteren dan een gewone link. Zowel TargetPay als Mollie kunnen aan het script worden gekoppeld. Bij beide gateways worden meerdere betaalmethoden aangeboden.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. Zo kan daar de prijs van een nieuwe link worden ingesteld. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U kunt in de beheeromgeving ook een scherm voor het beheer van gebruikers vinden. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Heeft iemand een betaalde link heeft aangemeld op een dochterpagina? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.

Meer over het script is te lezen op Een uitgebreide startpagina website bouwen. De link in het artikel leidt naar de productpagina van de aanbieder van het script. Met de licentie die u kunt aanschaffen, mag u het script op meerdere domeinen gebruiken. Op de website van de aanbieder van het script vindt u een mogelijkheid om het script te bestellen en de betalen voor uw aanschaf. Dezelfde betaalmethoden die daarbij geboden worden, kunt u straks zelf ook gebruiken met behulp van het PHP script.

Nieuwe beheerders kunnen zich via een registratieformulier op de site aanmelden. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Men kan met behulp van dit account de nieuwe startpagina aanmaken. Men kan het account ook op een later tijdstip weer gebruiken om wijzigingen aan de eigen startpagina door te voeren. Wilt u een banner toevoegen aan uw website dan is dat kinderspel. U kunt dit met behulp van het beheerpaneel realiseren. Aan een banner groep kunnen meerdere banners gekoppeld worden. De banners zullen vervolgens automatisch worden geroteerd.