Beheer Jouw Eigen Advertentie Website

Een marktplaats website starten kan op een makkelijke manier met behulp van een advertentie script. Er komt een beheergedeelte beschikbaar met een dergelijk script. Met behulp van het beheeromgeving kunt u simpel wijzigingen doorvoeren. Zo kunt u via de beheeromgeving een betaalde categorie aanmaken. Ook een kleur is zo simpel aan te passen.

Met een paar eenvoudige handelingen kunt u het marktplaats script op uw webruimte installeren. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen middels uw website te koop aan te bieden. Meer informatie over dit handige script is te verkrijgen middels de pagina Eigen Advertentie Website Bouwen. De installatie bestaat uit een aantal gemakkelijke handelingen.

Dit marktplaats script behandelen we daarnaast in dit artikel kort. Via een veilig inlogsysteem gebouwd in PHP logt u in op het beheerpaneel. Het systeem controleert of ingevoerde waarden wel geldig zijn. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. U kunt middels het beheergedeelte het aantal foto’s bij een advertentie instellen. U kunt gemakkelijk iets veranderen aan het uiterlijk van uw website. Bezoekers kunnen zich simpel registreren. Een nieuwe advertentie aanmaken is met een gebruikersaccount mogelijk.

Een bezoeker kan simpel reageren op een advertentie. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Hierop kan de adverteerder reageren. U kunt relevante meta gegevens per afzonderlijke pagina instellen. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.