Beheer linkpagina

Dus u wilt zelf met een eigen startpagina website aan de slag? Zelf een script programmeren is mogelijk maar zal wel wat tijd kosten. Maakt u gebruik van een kant-en-klaar startpagina script dan kunt u meteen beginnen met het toevoegen van dochterpagina’s. U haalt daarmee een compleet CMS pakket voor uw startpagina website in huis.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Is de installatie gelukt, dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s en het plaatsen van content. Men kan zich via uw website registreren. Met een account dat hiermee wordt aangemaakt kunnen ze vervolgens inloggen en startpagina’s aanmaken en beheren. De mogelijkheid om links met het startpagina script te verkopen is interessant. Heeft u een kwalitatieve startpagina website dan kunt u hier een leuk zakcentje aan overhouden.

Dit gehele proces verloopt automatisch. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Wanneer er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden, zal de link direct aan de website worden toegevoegd. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. We willen u graag wijzen op het artikel Uw eigen startpagina samenstellen als u behoefte heeft aan meer informatie. Via dat artikel kunt ook weer andere bronnen vinden. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

Een meegeleverd installatie script zal meestal de tabellen aanmaken in de database. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.