Beheer linkpagina

Wilt u uw eigen startpagina website bouwen? U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. Een bestaand startpagina script gebruikt zal eenvoudiger zijn. Een startpagina script is een speciale vorm van een CMS pakket.

Eerst wordt het script op uw webhosting pakket geplaatst en wordt de installatie uitgevoerd. Zijn er geen problemen opgetreden bij het installeren, dan is het na de installatie tijd om content te plaatsen op de startpagina website. Met een account dat men via uw website kan aanmaken wordt het mogelijk om zelf startpagina’s ana te maken en te beheren. De mogelijkheid om links met het startpagina script te verkopen is interessant. Op deze manier heeft u de kosten van het script na enige tijd dubbel en dwars terugverdiend.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. Of de betaling gelukt is kan het script zelf controleren. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Het bedrag dat u vraagt kan voor een link op de homepage hoger zijn dan voor een link vanaf een gewone dochterpagina. Een link op de homepage wordt vaak als waardevoller beschouwd. U kunt de pagina Hoe maak ik een startpagina? lezen als u meer over dit soort scripts zou willen weten. Het artikel verwijst zelf ook weer naar interessante informatie rondom dit onderwerp. Om het startpagina script te kunnen gebruiken zijn ook webruimte en een leuke domeinnaam noodzakelijk. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.