Beheer makkelijk een uitgebreide portaalsite

Met een PHP script voor het bouwen van een startpagina, kan tevens gemakkelijk een affiliate website in elkaar worden gezet. Het toevoegen van een affiliate link werkt hetzelfde als een gewone link aan uw website toevoegen. Gebruikt u een script, dan hoeft u zelf niets meer te bouwen in PHP voor het onderhouden van uw website. U kunt daarnaast foto’s plaatsen waarbij het zelfs mogelijk is de afbeelding van een externe URL op te halen.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. Bent u benieuwd geworden, kijk dan snel op Een uitgebreide portaalwebsite bouwen. Het script is ontwikkeld met PHP. Bijna overal kunt u probleemloos gebruik maken van PHP scripts.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. Daarmee kunt u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website opgeven. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. Een voorpagina link is vaak waardevoller, vandaar dat u via het beheerpaneel ook een hoger bedrag kunt instellen voor zo een link. Het script geeft u de mogelijkheid om extra geld te verdienen via het internet. Voor het toevoegen van een aangemelde link hoeft u geen handmatige acties uit te voeren.