Beheer snel een uitgebreide portaalsite

Is het opzetten van een linkwebsite iets dat u graag wilt? Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u met de juiste tools prima aan de slag. Zo is er een handig script waarmee het vrij makkelijk te doen is. Als u zou willen, kunt u er binnen enkele uren al aan werken.

Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Realiseer professioneel een eigen startpagina website. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen. Zelf een script maken is het andere alternatief. Daar gaat wel enige tijd overheen. En u zult dan tevens over PHP kennis moeten bezitten. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. Voor losse dochterpagina’s hoeft geen folder op de webhosting te worden aangemaakt. Elk bezoek wordt door een centraal stukje code afgehandeld. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan men het aantal gewenste kolommen kiezen. Men kan de rubrieken heel gemakkelijk verplaatsen met behulp van de muis.

Het is mogelijk om links aan derden te verkopen. Met het PHP script is dat niet moeilijk. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Wanneer er geen problemen zijn opgetreden bij de betaling, wordt de aangemelde link direct toegevoegd.