Beheer van een startpagina

Gelooft u dat het niet eenvoudig is om zelf een startpagina website in het bezit te krijgen? De kans is groot dat dit artikel u dan op andere gedachten zal brengen. Voor het maken van uw eigen startpagina website is geen technische kennis nodig als u van de juiste tool gebruikmaakt. Daarbij is het ook nog mogelijk om een inkomen te genereren met de verkoop van links. Lees verder wanneer u benieuwd bent geworden. Voor het runnen van een startpagina website heeft u een startpagina script nodig. Er is niet echt veel kennis van HTML en CSS nodig om op deze manier een eigen startpagina website te bouwen. De programmeertaal PHP wordt in veel gevallen gebruikt voor het maken van dergelijke script.

Het startpagina script komt op uw webhosting pakket te draaien. Webhosting is dus iets anders dat noodzakelijk is wanneer u zelf een startpagina website wilt beginnen. Houd er rekening mee dat er vaak een database nodig is om een startpaginascript te kunnen gebruiken. Het artikel Aanmelden startpagin is ook het doorlezen waard wanneer u serieus bent met uw plannen om een startpagina script te gaan gebruiken. Met een domeinnaam en webhosting pakket zult u al een heel eind komen om het script te kunnen gebruiken. Een apart script neemt vaak het aanmaken van de databasetabellen en het correct vullen van de configuratiebestanden voor zijn rekening tijdens de installatie.

Er kan met diverse betaalmethoden een koppeling worden gemaakt. U kunt links verkopen op uw website en zo extra inkomsten generen. Een betaalde link kan via een formulier worden toegevoegd aan de website. Bij een betaalde link mag de bezoeker zelf de dochterpagina en de rubriek bepalen. Daarna verschijnt het betaalscherm, waar de bezoeker vaak ook een betaalmethode kan kiezen. Zijn er geen problemen opgetreden met de betaling, dan wordt de link direct in de gewenste rubriek geplaatst op de door de bezoeker gekozen startpagina.

Ook kunt u de website zo instellen dat men zich kan registreren. Men kan dit account gebruiken om als paginabeheerder in te loggen. Wanneer men is ingelogd kan men een startpagina aan de website toevoegen. U kunt op deze wijze vrij snel aan nieuwe content komen. Niet alleen bezoekers vinden het fijn wanneer er regelmatig content bijkomt. Regelmatige updates zorgen ervoor dat uw site ook door de zoekmachines beter gewaardeerd wordt. En de beter gewaardeerde websites zullen hoger in de zoekresultaten verschijnen.