Beheer van uw startpagina

Een startpagina script is in feite een speciaal aangepast CMS systeem. Soms is een script verouderd en moet de oude website in een nieuw script worden ingeladen. Vaak heeft een dochterpagina een bepaald onderwerp. Sinds de website startpagina.nl zijn er veel Nederlandse startpagina sites met dezelfde opmaak en structuur bijgekomen. Ook kan er een uniek subdomein aan uw startpagina worden gekoppeld. Het subdomein moet wel nog vrij zijn.

Voor het bouwen van een eigen startpagina bevat de pagina Nieuwe startpagina nuttige informatie. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken. Men kan inloggen met een eigen account en vervolgens een nieuwe startpagina aanmaken. Een startpaginascript wordt doorgaans ontwikkeld in de programmeertaal PHP. Ook is een database vaak nodig voor het opslaan van de gegevens. Het script moet geïnstalleerd worden op uw webruimte. U zult meestal support bij de ontwikkelaar van het script kunnen krijgen bij het installeren. U kunt geld met het script verdienen. Een mooie eigenschap is namelijk dat u geld kunt verdienen met het verkopen van links op uw startpagina website. De plaatsing van links verloopt automatisch. De website dient uiteraard wel goed te worden bezocht voordat u echt goed ermee kunt verdienen.

Er zijn verschillende aspecten die een rol spelen bij het bouwen van een goede startpagina website. Belangrijk is dat u zich focust op de bezoeker en niet zozeer op de zoekmachines. Zoekmachines zullen het opmerken wanneer bezoekers graag naar uw website komen. Wist u trouwens dat startpagina’s een Nederlands fenomeen zijn? De opmaak is typerend voor Nederlandse startpagina.