Betaalbaar een eigen portaal website bouwen

Ook kunt u voor affiliate marketing eenvoudig een startpagina website inzetten. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Een pluspunt van zo een script is dat zelf programmeren niet meer noodzakelijk is. U kunt daarnaast foto’s plaatsen waarbij het zelfs mogelijk is de afbeelding van een externe URL op te halen. De meeste functies die u nodig heeft zijn reeds onderdeel van een bestaand PHP script. Verder biedt de ontwikkelaar ondersteuning bij het installeren van het PHP script. De ontwikkelaar kan het op uw eigen hosting installeren voor u, als u dat wenst. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. U kunt over zo een script meer lezen op hoe maak ik een startpagina. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Daar gaat wel enige tijd overheen. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.

De webhosting voor een startpagina website is ook niet heel duur. De kosten zullen hooguit een paar tientjes per jaar zijn. Deze kosten zijn binnen zeer korte tijd weer terug te verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. De functies hiervoor zitten in het script. Realiseert u zich dat zelf programmeren redelijk wat tijd zou kosten. Een kant en klaar script heeft de functie voor het verkopen van links er al in.