Betaalbaar een moderne startpagina website samenstellen

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. U hoeft geen mappen op het webhostingpakket aan te maken voor de dochterpagina’s van uw website. De content van de verschillende startpagina’s wordt bewaard in een centrale database. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Via het internet is een script te kopen waarmee u gemakkelijk een eigen startpagina website maakt. De links op Eenvoudig een uitgebreide portaalsite bouwen leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. In een categorie kunnen zowel links als verschillende soorten widgets worden toegevoegd.