Betaalbaar een nieuwe portaal site maken

Voor affiliate marketing kunt u ook gebruik maken van de structuur die een startpagina website biedt. Het plaatsen van een affiliate link is niet heel anders dan het plaatsen van een gewone link. Gebruikt u een script, dan hoeft u zelf niets meer te bouwen in PHP voor het onderhouden van uw website. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben. Voor weinig geld is een groot deel van het werk al voor u gedaan. Tevens kunt u vrij gemakkelijk support krijgen bij de installatie van het PHP script. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. De nieuwe site kan binnen een paar uur al online zijn, als u dat wilt.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. U kunt over zo een script meer lezen op Makkelijk een eigen portaalsite realiseren. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Een andere optie is zelf een PHP script bouwen. Het kan echter tijd kosten om dit te doen. Een script aanschaffen zal een tijdsbesparing inhouden. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Een online inkomen opbouwen is via het script redelijk eenvoudig te doen. Er is sprake van automatische plaatsing nadat iemand heeft betaald.