Bouw Een Eigen Advertentiesite

Is een eigen marktplaats beginnen iets wat u graag wilt? Een eigen marktplaats beginnen is ook mogelijk voor mensen die geen verstand hebben van de techniek. U kunt dan via een beheerpaneel gemakkelijk uw site aanpassen. De kleuren en rubrieken kunt u op deze wijze bijvoorbeeld heel makkelijk veranderen. Verstand van de achterliggende techniek is van uw kant niet nodig. Via het marktplaats PHP script doet u zorgeloos de gewenste aanpassing aan uw website. Wat ook leuk is, is het generen van inkomsten. Denk aan rubrieken waarvoor men bij de plaatsing moet betalen. U kunt geld vragen als de adverteerder een advertentie wilt toevoegen. Verschillende tarieven zijn voor de afzonderlijke opties te rekenen.

Een overzicht van de kosten wordt na het plaatsen van een advertentie weergegeven. De adverteerder krijgt daarna de mogelijkheid om een betaling te verrichten. Zou u ook zo een script willen waarmee u geld kunt verdienen? Neem dan ook eens eigen marktplaats beheren door. Zo een script hoeft niet veel te kosten. In een handomdraai heeft u uw eigen marktplaats website. Het script maakt de benodigde tabellen in de database aan. Ook maakt het script een beheerdersaccount voor u aan. U kunt na de installatie uw website via de beheeromgeving beheren.

Er kunnen enkele foto’s aan een advertentie worden toegevoegd.Het maximum aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden toegevoegd, past u heel eenvoudig aan. Bij een beperkte hoeveelheid schijfruimte kunt u de instelling lager zetten. Via uw website maakt men eenvoudig een nieuw gebruikersaccount aan. Hiervoor wordt een aanmeldformulier op uw marktplaats website weergegeven. Inloggen met dit account geeft de adverteerder de mogelijkheid om zijn advertenties makkelijk te wijzigen. Via een formulier dat bij de advertentie wordt weergegeven kunnen bezoekers een bericht sturen naar de adverteerder. Ook kan men verdachte advertenties melden bij u.