Bouw een nieuwe startpagina website

Daarbij krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina gemakkelijk worden opgevraagd. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. De bezoeker zal de inhoud van de correcte startpagina zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Het startpaginascript is verder van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het beheer wordt door het startpagina script simpel gemaakt. Het idee is dat u het startpagina script installeert op uw webhostingpakket. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. Het is helemaal niet noodzakelijk om zelf iets te ontwikkelen. Via hoe maak je een startpagina kunt u lezen over een reeds bestaand script startpagina script. U kunt daarmee een grote hoeveelheid tijd besparen. Het grote pluspunt van een kant en klaar startpagina script is dat u meteen aan de slag kunt.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpaginascript worden opgemerkt. Dit is relevant om het systeem tegen slechte bedoelingen te beveiligen. Het is van cruciaal belang dat uw startpagina website voldoende beveiligd is.