Bouw eenvoudig uw website

Zelf een website bouwen is ook zonder verstand van HTML prima te doen. U voert gewenste veranderingen door via het beheerpaneel van het CMS pakket. Een technische achtergrond is dus niet meer nodig. Via Eigen website beginnen kunt u meer over CMS pakketten lezen. Met een content management systeem bouwt u in een handomdraai een professionele website. Voor het bouwen van een simpele website kunt u uit meerdere pakketten kiezen. Op de contactpagina van uw site wordt een contactformulier weergegeven. U kunt dit formulier vrij eenvoudig naar wens aanpassen. Spam wordt door het CMS systeem geblokkeerd. Dit zal de hoeveelheid spam flink beperken. Met een CMS pakket is ook prima te werken als u geen verstand van de achterliggende techniek heeft.

Via het CMS pakket kunt u op een professionele wijze een zakelijke website bouwen. Wilt u in een team aan de website werken? Het is mogelijk om met een groep mensen te werken aan de website. Beheerrechten kunnen aan verschillende accounts worden toegewezen. Via het inlogscherm kan eventueel een wachtwoord herstel aanvraag worden ingediend. Wat fijn is, is dat er bij een CMS pakket vaak een aantal HTML designs worden meegeleverd. U kunt een layout kiezen zonder zelf iets in elkaar te hoeven zetten. Als u een goede layout gekozen heeft en de kleuren naar wens zijn ingesteld, dan kunt u de website vullen met teksten. Het toevoegen van een klantenoverzicht is daarbij ook heel gemakkelijk te doen. Daarnaast heeft u vaak controle over de formulieren op uw site. De velden zijn gemakkelijk in te richten.

U kunt eventueel meer gebruikers aanmaken als u dat wilt. Samen met anderen aan de nieuwe website werken is dus geen enkel probleem. Het is dus niet nodig dat anderen uw inloggegevens weten. De ander kan zijn eigen inloggegevens gebruiken om in te loggen binnen het beheergedeelte. Het komt voor dat men een wachtwoord niet meer weet. Onderaan het inlogformulier is een optie voor wachtwoordherstel. Het e-mailadres dat aan de gebruiker is gekoppeld, moet worden ingevuld.