CMS pakket info

Producten en diensten kunt u makkelijk verkopen met behulp van uw zakelijke website. Daarnaast kan er online worden besteld. Digitale producten kunnen na de betaling direct worden gedownload door de klant. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Nadat er een bestelling is gedaan krijgt de koper een e-mail met een download link naar eventuele downloadbare onderdelen. De statische onderdelen in deze e-mail zijn met behulp van het beheergedeelte simpel te wijzigen. Hetzelfde kunt u met andere teksten op uw zakelijke website doen. Voordat u het CMS pakket aanschaft is er de optie om een demo omgeving te bekijken.

Op het moment dat u meer over CMS pakketten zou willen lezen, dan raad ik u graag het doornemen van Beste CMS systeem aan. U kunt gemakkelijk veranderingen aan uw eigen website aanbrengen middels de beheeromgeving van het CMS pakket. Het is noodzakelijk dat u inlogt, voordat u iets kunt aanpassen. De diverse elementen van uw website hebben in de beheeromgeving hun eigen onderdeel.De diverse beheerschermen zijn makkelijk via het menu te bereiken.

Door het CMS programma hoeft u niet veel over HTML te weten. Een pagina aanmaken aan uw website is zo gedaan. Daarnaast voor het aanpassen van een pagina is geen technische kennis vereist. De inloggegevens voor het beheer kiest u gedurende de installatie van het CMS pakket. Een verandering is direct zichtbaar op de website nadat deze is opgeslagen.

Vermoedelijk zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. Dat is met het CMS systeem makkelijk te doen. U krijgt de beschikking over een online verkoopkanaal. Daarnaast kan de betaling via uw website verlopen. De producten kunnen meteen worden verstuurd na de betaling. De inhoud en de titel van de e-mail die de koper ontvangt, kunt u middels het beheerpaneel wijzigen.