CMS programma gebruiken voor uw website

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Meer over een uitstekende website beheer tool vindt u op Eigen website beginnen. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Op het moment dat u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. U stelt de website titel en de meta gegevens gedurende de installatie. Gedurende de installatie is tevens het plaatsen van een beheerdersaccount mogelijk. Met behulp van dit account kunt u simpel wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Misschien zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. Dit is simpel te realiseren via het CMS systeem. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Op diverse gunstige plekken op uw website kunt u banners aanmaken die elkaar tevens kunnen afwisselen.

Met het CMS programma kunt u producten en diensten met behulp van uw website te koop aanbieden. Het hele proces inclusief de betaling kan online verlopen in het geval dat u dat wilt. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. U kunt middels het beheergedeelte de statische teksten binnen deze e-mail aanpassen. Hetzelfde kunt u met andere teksten op uw zakelijke website doen. U kunt behoefte hebben aan een demo voordat u het CMS pakket koopt.