CMS software informatie

Er zijn verschillende tools voor het in elkaar zetten van uw eigen website. Het gebruiken van een website builder is een mogelijkheid. Daarbij zult u wel vastzitten aan de beperkingen van het platform. Een alternatief hiervoor is het gebruiken van een content management systeem. Een CMS systeem is in principe ongelimiteerd uit te breiden.

Laatst werden we op de pagina afkorting CMS gewezen. U vindt daar een beknopte weergave van de functies van een CMS pakket. Voor het gebruik is er meestal een handleiding beschikbaar. De handleiding is ook te gebruiken om te kijken welke functionaliteiten heeft CMS programma heeft. Wellicht wilt u met uw site naar een hoger level. U kunt uw website relatief eenvoudig als verkoopkanaal inzetten. U verkoopt zonder veel moeite via uw website en u kunt de betalingen online ontvangen. Via een betaalkoppeling is het te realiseren.

U kunt behoorlijk makkelijk nieuwe formulieren toevoegen op uw site. De velden van het formulier mag u volledig zelf samenstellen. Het aanmaken van diverse formulieren is zo mogelijk. Per afzonderlijk veld is aan te geven of het een verplicht veld betreft. Met behulp van e-mail ontvangt u de ingezonden formulieren. Per los formulier kunt u aangeven waar naartoe het moet worden gestuurd. U kunt diverse formulieren dus naar diverse e-mailadressen laten versturen. Spam kan door het formulier worden tegengehouden. Belangrijke gegevens die relevant zijn voor de zoekmachines, stelt u per onderdeel eenvoudig in. Zo zal uw website ook op het gebied van SEO goed in elkaar zitten.