CMS systeem info

Met het CMS programma kunt u producten en diensten met behulp van uw website te koop aanbieden. Het hele proces inclusief de betaling kan online verlopen als u dat wilt. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. Zelf hoeft u daar alleen de betaalkoppeling voor in te stellen. Daarnaast via de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. Dat is daarbij met veel andere teksten op uw website mogelijk. Voordat u het CMS pakket aanschaft is er de optie om een demo omgeving te bekijken.

Voor het maken van een eigen website is het slim een beheertool te gebruiken. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Op de pagina CMS pakket voordelen vindt u meer informatie over dergelijke tools. Na het aanschaffen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Voor het bouwen van uw website met een content management systeem is geen verstand van de techniek nodig. Een pagina aanmaken aan uw website is zo gedaan. Daarbij voor het aanpassen van een pagina is geen technische kennis vereist. Tijdens het installeren van het CMS pakket kunt u de inloggegevens opgeven waarmee u wilt inloggen voor het beheer. Indien u een verandering heeft opgeslagen kunt u deze meteen op de website zien.

Aanbevelingen van klanten op uw website kunnen een positief effect voor uw onderneming teweegbrengen. Het CMS systeem biedt functies om dat op een simpele wijze te doen. In een aanbeveling staat een positief verhaal van een klant over uw bedrijf. U kunt makkelijk digitale producten aanbieden met het hierboven vermelde CMS systeem. Daarnaast kan de betaling via uw website verlopen. Gaat het om downloadbare producten, dan krijgt de bezoeker na het kopen direct toegang tot de downloadpagina. Van de e-mail die de koper ontvangt na het kopen van een product of dienst, verandert u via de beheeromgeving makkelijk de titel en de tekst.