Een Eigen Advertentiesite Maken

Met behulp van een marktplaats PHP script is het maken van een eigen marktplaats zo gepiept. Een marktplaats script kopen kan al voor een paar tientjes. De kosten zijn dubbel en dwars terug te verdienen.

Zo is het een mogelijkheid om betaalde rubrieken aan te maken. Bij de plaatsing van een advertentie zal men dan een geldbedrag moeten betalen. De prijs van een dergelijke advertentie stelt u makkelijk in. U heeft daarnaast een aantal andere mogelijkheden voor extra inkomen met het script. U kunt bijvoorbeeld een bedrag rekenen voor het tonen van een telefoonnummer of een website URL.

Wijzigingen brengt u via een beheerpaneel aan. U kunt met een speciale link hier terechtkomen. Ook wel de inloglink van uw website genoemd. Over een marktplaats script kunt u op marktplaats-script-kopen.myartsonline.com meer lezen. Er wordt een kant en klare marktplaats website voor u klaargezet door het PHP script. Na de installatie zult u veel functionaliteiten aantreffen die u van een online marktplaats kunt verwachten.

Het is heel eenvoudig om een categorie of kleur aan te passen. In de beheeromgeving kunt u ook de diverse advertenties op uw website beheren. Aan de voorkant van uw site wordt een formulier weergegeven waarmee een adverteerder makkelijk een account aanmaakt. Bij iedere advertentie kan heel gemakkelijk via een reactieformulier worden gereageerd.

Ondersteuning voor PHP zal op de meeste hosting pakketten aanwezig zijn. Standaard zl PHP vaak al aanstaan. Wat pakket betreft heeft u best veel keuze. Wel is het belangrijk dat u een hosting pakket kiest waar u een database kunt aanmaken en gebruiken. Een database wordt gebruikt om de gegevens in op te slaan. Sluit uit een hosting abonnement af, let hier dan wel even op.