Een Eigen Advertentiewebsite

Met een advertentie script kunt u op een makkelijke verstandige een marktplaats website bouwen. Gebruikt u een marktplaats script dan komt er een beheerpaneel beschikbaar. Met behulp van het beheerpaneel kunt u makkelijk wijzigingen doorvoeren. Een betaalde rubriek toevoegen is middels de beheeromgeving vrij eenvoudig te doen. Of een kleur op uw advertentie website veranderen.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen met behulp van uw website te koop aan te bieden. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen via . Het script is met een aantal makkelijke handelingen gebruiksklaar te maken.

Dit marktplaats script behandelen we verder in dit artikel kort. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. De kans dat een hack aanval succesvol is, is zo een stuk minder. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. Hoeveel foto’s bij een advertentie kunnen worden toegevoegd, stelt u simpel in met behulp van het beheerpaneel. Het uiterlijk van uw website kunt u eenvoudig veranderen. De bezoeker kan een registratieformulier invullen om een nieuwe gebruiker te registreren. Men kan een advertentie aanmaken aan uw website met een eigen gebruikersaccount.

Men kan op spullen reageren via een speciaal hiervoor bedoeld formulier. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Vervolgens kan er e-mailcontact plaatsvinden en tot een afspraak gekomen worden. De optie om per pagina de meta gegevens in te stellen is verder aanwezig. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. De zoekmachine weet zo namelijk welke gegevens van belang zijn voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten.