Een Eigen Markplaats Runnen

Een marktplaats script maakt het mogelijk om een marktplaats te starten zonder dat u iets van de techniek hoeft te weten. Een dergelijk script kunt u meestal voor amper geld kopen. Vaak is zo een script in de programmeertaal PHP ontwikkeld. Als uw webhosting het gebruik van PHP scripts ondersteund en u een database mag aanmaken, dan is het installeren van een dergelijk script geen probleem.

Wat prettig is aan een marktplaats script, is dat u zelf geen PHP code meer hoeft te schrijven. Het laten bouwen van een nieuw script is niet nodig. Het programmeerwerk is reeds voor u gedaan. Waarom zou u zelf iets bouwen, wanneer u het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden? Er zijn verschillende mogelijkheden voor geld verdienen met het marktplaats script. U kunt betaalde rubrieken aanmaken. Wil iemand in een dergelijke rubriek een advertentie toevoegen, dan is er een betaling nodig. Daarbij kunt u voor de registratie van een nieuwe gebruiker geld vragen. U kunt tevens afzonderlijke bedragen vragen voor het tonen van een telefoonnummer en een website bij een advertentie.

Via de pagina marktplaatsscript.mysites.nl kunt u een marktplaats script vinden waarbij alvast rubrieken voor u worden aangemaakt. Na het installeren zijn de rubrieken direct te gebruiken. Maakt u liever uw eigen rubrieken aan, dan kan dat. De advertentie website is naar hartenlust aan te passen. Ook het aanpassen van de verschillende pagina’s en kleuren van uw website is kinderspel.

U kunt direct aan uw eigen marktplaats werken na de installatie van het script. Wachten op een PHP ontwikkelaar is niet nodig. Een nieuw script bouwen zal ook duurder zijn dan een bestaand script kopen en gebruiken. U heeft binnen een paar minuten een compleet werkende advertentie website. De aanschafkosten heeft u eenvoudig weer terugverdiend. Het marktplaats script kan op de meeste webhosting pakketten probleem worden geïnstalleerd.