Een eigen portaalsite bouwen

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt via een startpagina script een dergelijke website bouwen. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor nauwelijks geld al aanschaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan bovendien uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Eigen startpagina. Het zal niet moeilijk zijn om het startpaginascript te installeren.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het plaatsen van een database bestaan. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich middels uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Daarbij mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Ook is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het aanpassen van een startpagina is zeer simpel met het script. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Er kan op diverse wijzen worden betaald voor een link. Het toevoegen van banners is een andere optie. Een nieuwe banner toevoegen is erg simpel te doen.