Een eigen portaalsite maken

Lijkt het u wel wat om een startpagina website in uw bezit te hebben? Op deze pagina vindt u informatie die u op weg helpt. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. Men heeft de links gecategoriseerd op thema. Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De links op een startpagina zullen dan ook hoofdzakelijk over dat specifieke thema gaan.

Het is mogelijk om zelf een startpagina script te programmeren. Maar realiseert u zich dat dit best tijd kan kosten. U kunt dan bovendien gebruik maken van een kant en klaar script voor het bouwen van uw startpagina website. Over kant en klare scripts is op Het maken van uw eigen startpagina website meer informatie te vinden. Zelf programmeren is niet meer nodig als u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script tevens een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

U heeft de beschikking over uw eigen startpagina website vanaf het moment dat het script klaar is met de installatie. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Met een eigen account kunnen ze hun eigen startpagina samenstellen. Naast links zijn er verschillende widgets toe te voegen aan een startpagina. Tijdens de aanmelding van een startpagina is het mogelijk om een subdomein te kiezen voor de nieuwe startpagina. Het is bovendien mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Doorgaans kunt u ook per link categorie de belangrijke gegevens voor de zoekmachines opgeven. Het script kan behoorlijk handig zijn in het geval dat u iets doet met linkbuilding. U kunt per linkcategorie een beschrijvende tekst plaatsen die uw linkbuilding werkzaamheden nog effectiever maakt. Het is mogelijk om de kosten weer terug te verdienen met behulp van het startpaginascript. Het verkopen van links wordt door het script gefaciliteerd. Zou u graag enkele banners aan uw website toevoegen? Banners zijn met behulp van het beheerpaneel makkelijk te plaatsen. Met behulp van een banner rotator kunnen banners worden afgewisseld.