Een eigen startpagina maken

Een deel van de CMS pakketten is uitsluitend bedoeld om een bepaald type website te bouwen. Het startpagina script valt hieronder. Het snel bouwen van een startpagina website is de voornaamste bedoeling van een startpagina script. Het is dus raadzaam om een ander CMS pakket te gebruiken voor het bouwen van een normale website.

Het toevoegen van een nieuwe dochterpagina aan uw startpagina website is een peuleschil. Aan een dochterpagina kan een uniek subdomein worden gekoppeld. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. Via Startpaginascript kunt u meer over een startpagina script lezen. Een startpagina script kost doorgaans niet heel veel. Een startpagina script stelt u in staat om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt de website volledig aanpassen. De gebruiker kan met behulp van het registratieformulier heel eenvoudig een account creëren.. Nadat er is ingelogd kan de gebruiker zijn eigen pagina’s beheren.

Iemand kan de kleuren van zijn eigen startpagina naar hartenlust aanpassen. De kleuren van de categorieën op een dochterpagina zijn ook makkelijk aan te passen. Het kleurenschema kan per individuele rubriek ook nog eens worden aangepast. Uit marketingoverwegingen kan het interessant zijn een bepaalde rubriek meer de aandacht te laten trekken dan andere rubrieken.

Het script geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen. Men kan tegen betaling een link op uw website toevoegen. De dochterpagina en rubriek waar hij de link wil toevoegen, kan de aanmelder zelf kiezen in het formulier. Een koppeling met de betaalprovider zorgt ervoor dat u betalingen kunt ontvangen. De link wordt automatisch geplaatst zodra het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen. Als iemand een link aanmeldt dan ontvangt u een e-mail met de gegevens omtrent de aangemelde link. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.