Een eigen startpagina maken

Misschien heeft u op andere websites al eens een startpagina aangemaakt. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Deze mogelijkheid is er ook voor u. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. U kunt dit met een startpagina script doen. Via het artikel Goede startpagina kunt u het ook lezen. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Het beheer kunt u met zo een script vanuit een beheergedeelte doen.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Via een registratieformulier maakt een bezoeker een account aan. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Tevens kan men een betaalde link toevoegen op het moment dat men dat wil. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar ook aan de homepage. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. RSS feeds van verschillende websites tonen is geen enkel probleem. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.