Een eigen startpagina maken

Wilt u uw eigen startpagina website bouwen? Natuurlijk kunt u een script laten bouwen door een programmeur. Maar vraag uzelf af of dit gewenst is. Maakt u gebruik van een kant-en-klaar startpagina script dan kunt u meteen beginnen met het toevoegen van dochterpagina’s. Eigenlijk is een startpagina script een specifiek soort CMS pakket.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Is het installeren goed gegaan dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s. Men kan zich via uw website registreren. Met een account dat hiermee wordt aangemaakt kunnen ze vervolgens inloggen en startpagina’s aanmaken en beheren. Een interessante mogelijkheid van een startpagina script is het verkopen van links. Er zullen regelmatig mensen zijn die willen betalen voor een goede link.

Dit gehele proces verloopt automatisch. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Wanneer er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden, zal de link direct aan de website worden toegevoegd. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Het bedrag dat u vraagt kan voor een link op de homepage hoger zijn dan voor een link vanaf een gewone dochterpagina. Een link op de homepage wordt vaak als waardevoller beschouwd. Als u benieuwd bent naar nog meer mogelijkheden dan is Startpaginascript een goed artikel. Het artikel verwijst zelf ook weer naar interessante informatie rondom dit onderwerp. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Heeft u dit ook geregeld, dan kunt u beginnen met de installatie van het script.

Een meegeleverd installatie script zal meestal de tabellen aanmaken in de database. Het is dus niet nodig dat u dit zelf doet. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.