Een eigen startpagina samenstellen

Om de vindbaarheid van uw website te verhogen, zou u eens naar de mogelijkheden kunnen kijken die startpagina’s u bieden. Vanaf startpagina’s kunt u links bouwen naar uw eigen website. Zoekmachines zien deze links als een aanbeveling en zullen de website hoger plaatsen in de zoekresultaten. Een startpagina maakt u gratis aan op een groot aantal Nederlandstalige websites. Wat ervoor nodig is, is het aanmaken van een gebruiker op de betreffende website. Hiermee kunt u de startpagina vervolgens maken.

Zelf een website voor startpagina’s beginnen is een andere mogelijkheid. U heeft dan ook niets te maken met voorwaarden die verbonden zitten aan een dochterpagina op de website van derden. U kunt zo zelfs huisregels opstellen voor de mensen die een nieuwe startpagina aanmaken. Daarmee bouwt u een stuk zekerheid in voor uzelf die in het bijzonder interessant is wanneer het internet uw grootste bron van inkomsten is.

Wilt u er meer over weten, dan kunt u het artikel eens raadplegen. U vindt er meer informatie over zowel het aanmaken van een startpagina op een bestaande website als het opzetten van uw eigen startpagina website. Het lezen van het bovenstaande artikel is een goede eerste stap wanneer u brood ziet in het gebruik van de startpagina’s.

Welke kant u ook opgaat, het is altijd goed om een aantal startpagina links naar uw website te plaatsen. Hoe meer diversiteit u heeft in het zogeheten linkprofiel, hoe waardevoller uw website in de ogen van de zoekmachines wordt. Meer mensen zullen uw website dan kunnen vinden en bezoeken wanneer uw website voldoende uitnodigend is. Deze bezoekers kunnen een klant van u worden. Extra klanten kunnen zorgen voor meer inkomsten. En daar is nog nooit iemand slechter op geworden.