Een eigen startpagina site maken

Zou u graag een eigen linkportaal opzetten? Met de juiste tools is er niet veel kennis van de techniek voor nodig. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben. Het grootste gedeelte van het programmeerwerk is reeds gedaan. Het PHP script installeren kan ook met hulp van de ontwikkelaar als u dat graag wilt. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

Zou u graag een startpagina website in elkaar zetten? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Ook is er op de website van de aanbieder een uitgebreide handleiding van het script te vinden. Voor vragen kunt u verder bij de ontwikkelaar van het PHP script terecht. Als u dat wilt, kunt u direct met het script hosting afnemen. Het voordeel daarvan is dat het benodigde SSL certificaat erbij in zit begrepen. De pagina Professioneel een nieuwe portaalwebsite maken vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen. Zelf programmeren is ook mogelijk. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Met een script kopen bespaart u tijd. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Een eigen startpagina laten maken door bezoekers is ook mogelijk. Dit zet u vrij eenvoudig aan via het beheerpaneel. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. De juiste informatie wordt door dit centraal stukje code uit de database opgehaald. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan men het aantal gewenste kolommen kiezen. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.