Een eigen startpagina site realiseren

Wilt u weten hoe u zonder al te veel technische kennis een startpagina website kunt maken? Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u met de juiste tools prima aan de slag. U zou het met behulp van een PHP script kunnen bouwen. Als u zou willen, kunt u er binnen enkele uren al aan werken.Zou u een dergelijk script in gebruik willen nemen, dan kunt u de link in dit artikel raadplegen. De informatie die nodig is om met het script aan de slag te gaan, kunt u op die pagina vinden. U kunt op die pagina ook een link naar de website van de aanbieder van het script vinden.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. U kunt een startpagina website heel gemakkelijk opzetten met een script dat er recent is ontwikkeld. U kunt er meer over lezen op Een moderne portaal site ontwikkelen. De ontwikkelaar heeft het script met de programmeertaal PHP gebouwd. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Maar dat zal tijd kosten. Met een script kopen bespaart u tijd. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.

De hosting voor uw startpagina website hoeft niet al te duur te zijn. Voor minder dan honderd euro per jaar bent u klaar. Binnen korte tijd zijn deze kosten er met uw startpagina website weer uit te halen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om affiliate banners aan uw startpagina website toe te voegen. Het verkopen van backlinks aan anderen is een tweede mogelijkheid. Wilt u zelf graag een PHP script hiervoor programmeren? Realiseert u zich dat zelf programmeren redelijk wat tijd zou kosten. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.