Een eigen startpagina site runnen

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Wilt u zelf een startpagina website die werkt op de hierboven vermelde manier? Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Eigen startpagina. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. Er wordt een separate e-mail gestuurd met de download link. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Dit kan per individuele dochterpagina worden ingesteld. Vervolgens plaatst u binnen deze kolommen de linkcategorieën. Zowel widgets als links zijn in een categorie te plaatsen.