Een eigen startpagina website ontwikkelen

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Er zit niet veel verschil tussen het plaatsen van een reguliere link en het plaatsen van een affiliate link. Een pluspunt van zo een script is dat zelf programmeren niet meer noodzakelijk is. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.Zou u graag een startpagina website maken? Voor een gewone site zal gebruik worden gemaakt van een CMS programma. Maar wat te doen in het geval van een startpagina website? U kunt ook dan gebruik van een weliswaar aangepast content management systeem. U zou de link hieronder kunnen bezoeken om meer informatie te krijgen. U kunt het script zeer eenvoudig plaatsen op uw webhosting pakket.

Er is een handig PHP script waarmee het maken van een startpagina website heel eenvoudig te doen is. Het toevoegen van aparte mappen voor iedere folder aan uw webhosting pakket is geenszins nodig. Als u wilt kunt u het registratieformulier voor nieuwe paginabeheerders openbaar maken.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. U kunt over zo een script meer lezen op Eigen startpagina. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

De gegevens voor de zoekmachines kunnen per afzonderlijke dochterpagina worden ingevoerd. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Op deze wijze kunt u ook daadwerkelijk gerelateerde links plaatsen. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Ook webhosting is tegenwoordig niet duur. Voor minder dan honderd euro per jaar bent u klaar. Binnen korte tijd zijn deze kosten er met uw startpagina website weer uit te halen. Zo kunt u in eerste instantie geld verdienen met affiliate marketing via uw startpagina website. En het is mogelijk om links te verkopen. Het script biedt hier handige functionaliteiten voor. Het zal even duren om zelf een dergelijk PHP script te programmeren. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.