Een eigen startpagina website samenstellen

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze eenvoudig opvragen. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de inhoud van de juiste startpagina zien. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft tevens een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Dit is wel belangrijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Een startpagina website is prima te bouwen. In het geval dat u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Startpagina website opzetten info. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, meestal met een eigen thema. Men kan op een dochterpagina weer rubrieken maken die over deelonderwerpen gaan.

Het script zorgt ervoor dat het beheer enorm eenvoudig is. Het betreft een tool die u op uw webhosting pakket installeert. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.