Een moderne portaalsite maken

Zo veel worden startpagina’s gebruikt dat er Nederlandstalige PHP scripts bestaan waarmee u zelf een startpagina website kunt bouwen. U kunt meer lezen op Eigen startpagina wanneer u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. Daar vindt u meer informatie over het aanschaffen van een startpaginascript.

De bijkomende kosten kunt u met het script zelf terugverdienen. Het generen van inkomsten met de verkoop van links is een ingebouwde mogelijkheid van het startpaginascript. Het toevoegen van banners op uw startpagina website is een andere optie. U kunt zich bijvoorbeeld aanmelden bij Adsense en daar banners van tonen.

Startpagina’s zijn uitermate goed voor linkbuilding. Een startpagina website bestaat uit verschillende dochterpagina’s. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. Tijdens het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. Op deze verstandige zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Het is mogelijk om in een rubriek nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

Hierboven spraken we er reeds over. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Wilt u een poll plaatsen? Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. Wilt u de kleuren van een startpagina veranderen dan is dat bovendien zo geregeld. Op deze manier kunt u alle instellingen veranderen van uw website.n alleen maar het toevoegen van backlinks. Het is steeds vaker een optie om allerlei andere widgets toe te voegen aan een pagina. Met een startpagina script is het zelfs mogelijk zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Bekijk de pagina Eigen startpagina eens in het geval dat u benieuwd bent naar de opties van zo een script. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.

Het startpagina script leent zich uitstekend voor het genereren van online inkomsten. U kunt met behulp van uw startpagina website links verkopen en online geld ontvangen via een betaalkoppeling. U kunt de tarieven van de links behoorlijk makkelijk instellen. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Het verhuren van bannerruimte is een interessante optie die u met het startpaginascript heeft. Het zal u verbazen hoe gemakkelijk u dat regelt.

Nuttig zijn startpagina’s daarnaast als u linkbuilding activiteiten verricht. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Dit subdomein kunt u bij het plaatsen van een startpagina zelf kiezen. Zo kan daarnaast het subdomein zoekwoorden bevatten die relevant zijn voor uw sites. Er kan tevens nog een aparte tekst worden aangemaakt binnen iedere categorie op een dochterpagina.

Hierboven spraken we er reeds over. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Zo is het plaatsen van een nieuwsblok een mogelijkheid. Een weerkaart plaatsen is een andere optie. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Een kleur is enorm eenvoudig aangepast.