Een moderne portaalsite ontwikkelen

Daarbij krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina te zien krijgt. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft het inlogsysteem tevens zo veilig mogelijk gemaakt.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Een uitstekend beveiligd startpagina script is vereist doordat de bezoeker een gebruiker kan registreren. Op het moment dat u een al bestaand script script aanschaft is het niet meer nodig om zelf een script te bouwen. Via Een moderne portaalsite bouwen kunt u lezen over een kant en klaar startpagina script. Op het moment dat u een reeds bestaand script script koopt, bent u direct in het bezit van de benodigde functies. U hoeft niet te wachten tot een ontwikkelaar klaar is met een nieuw script.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpagina script worden opgemerkt. Moedwillig schade aan uw website doen wordt zo een stuk lastiger. Omdat men eenvoudig een gebruikersaccount kan aanmaken, is voldoende beveiliging doorslaggevend voor uw startpagina website.