Een moderne portaalwebsite ontwikkelen

U kunt gemakkelijk de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen met behulp van een startpagina website. Uw website levert zo wat geld op. U mag zelf beslissen hoeveel een link op uw website kost. Binnen het beheergedeelte vindt u het scherm waarin dat in te stellen is. Een link vanaf een reguliere startpagina kunt u andere prijs geven dan een link vanaf de homepagina. Met het script is zowel Targetpay als Mollie als betaalprovider in te stellen. Allebei de betaalgateways bieden meerdere betaalwijzen aan.

U heeft tijdens het aanmaken van een nieuwe startpagina de mogelijkheid om een keuze tussen 3 en 4 kolommen te maken. Dit kan per individuele dochterpagina worden ingesteld. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. Vervolgens kunt u binnen deze rubrieken content plaatsen.

Wilt u over een dergelijk script meer lezen, dan is Maak professioneel een uitgebreide startpagina site een aanrader. Die pagina bevat een link waarmee u het script in uw bezit kunt krijgen. Er wordt wel een klein bedrag voor het script betaald. Ook hier kan eenvoudig via Mollie worden betaald. Dezelfde betaalmethoden die daarbij geboden worden, kunt u straks zelf ook gebruiken met behulp van het PHP script.

Men kan zich via een formulier op uw site aanmelden als beheerder voor een eigen startpagina. Er zal na het invullen van het registratieformulier een nieuw account worden gecreëerd op de website. Hiermee kan worden ingelogd in de omgeving om een eigen startpagina aan te maken. Men kan op een later tijdstip ook weer inloggen om de startpagina’s bij te werken. Het toevoegen van een banner aan uw website is zeer eenvoudig. U kunt dit met behulp van het beheerpaneel realiseren. U kunt meerdere banners koppelen binnen een banner groep. De banners zullen vervolgens automatisch worden geroteerd.