Een moderne portaalwebsite samenstellen

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. Affiliate marketing kan onder andere via een eigen startpagina website. Lees verder als u daar graag meer over weet.

U kunt online meer hierover lezen. Zo kunt u er op de pagina Startpagina script iets over lezen. Gemakkelijk een startpagina website samenstellen kan bijvoorbeeld met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script. Het is dan niet meer nodig om zelf een script te maken. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

Het zal niet moeilijk zijn om linkbuilding diensten aan te bieden. Gebruikt u een professioneel startpaginascript, dan is dat niet heel lastig. Via een betaalkoppeling kan de betaling direct online plaatsvinden. U mag zelf bepalen hoeveel u vraagt voor een link. Bezoekers kunnen het formulier voor aanmelden van een link vanuit iedere dochterpagina heel gemakkelijk bereiken.

U kunt het zo instellen dat banners op uw website elkaar afwisselen. U kunt verschillende banners toewijzen aan een bepaalde plek op uw website. Wilt u eigen banners toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Een Google Adsense blokje toevoegen zal ook geen enkel probleem zijn. U kunt tevens allerlei nieuwsfeeds toevoegen aan uw startpagina website.

U hoeft niets van websites maken te weten om gebruik te kunnen maken van het PHP script. Ook iemand die geen technische kennis heeft, kan met behulp van de handleiding het script installeren en er een startpagina website mee maken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. Bezoekers kunnen dan een aanmeldformulier op uw website invullen. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.