Een mooie startpagina samenstellen

Er is een kans dat u reeds op een bestaande website eens een dochterpagina heeft samengesteld. En is het beginnen van een eigen startpagina website iets dat u wel ziet zitten. Uiteraard is die optie er. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. U kunt dit met een startpagina script doen. Via het artikel nieuwe startpagina maken kunt u het ook lezen. Wat u nodig heeft is een startpagina script. Een dergelijk script is niet heel duur. Met behulp van een speciaal beheerpaneel op uw website past u de site eenvoudig aan.

Het is zo in te stellen dat anderen ook een dochterpagina kunnen aanmaken. De optie voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Tevens kan men een betaalde link toevoegen wanneer men dat wil. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. Het hanteren van verschillende tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina op het moment dat u dat wilt. Het tonen van andere informatie naast een linkoverzicht is zo een optie. U kunt de diverse dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.