Een mooie startpagina samenstellen

Gelooft u dat het niet eenvoudig is om zelf een startpagina website in het bezit te krijgen? Dit artikel zal dan erg waardevol voor u kunnen zijn. Het is mogelijk om zonder diepgaande kennis van websites bouwen uw eigen startpagina website te runnen. Daarbij is het ook nog mogelijk om een inkomen te genereren met de verkoop van links. Lees verder wanneer u benieuwd bent geworden. Een startpagina script zal nodig zijn wanneer u zelf niets wilt of kunt programmeren. Het is mogelijk om met zo een script binnen een mum van tijd een eigen startpagina website online te hebben. In veel gevallen is zo een script met de programmeertaal PHP gemaakt.

U dient het script op uw webruimte te plaatsen en te installeren. Iets anders dat dus geregeld dient te worden is een webhosting pakket. Voor het opslaan van de gegevens is een database nodig. Ook hier dient u rekening mee te houden. Lijkt een startpagina script u wel handig, dan kunt u er meer over lezen op de pagina Uw eigen startpagina samenstellen. U zult het script doorgaans zonder problemen kunnen installeren wanneer u een domein met de juiste webruimte heeft. Er is vaak een apart script meegeleverd voor de installatie. Deze zorgt ervoor dat het niet lastig is om de database tabellen aan te maken en de juiste configuratie weg te schrijven.

De betaalkoppeling zorgt dat het eenvoudig is om online betalingen te ontvangen. Met het verkopen van links kunt u ervoor zorgen dat uw website een extra inkomstenbron wordt. Via een formulier meldt de bezoeker een link aan voor plaatsing. Daarbij kan ook worden aangegeven op welke dochterpagina en in welke rubriek de link moet worden toegevoegd. Als het formulier helemaal correct is ingevuld, wordt de bezoeker naar het betaalscherm geleid. Zodra de betaling is goedgekeurd, zal de link worden toegevoegd.

Iedereen die daar interesse in heeft kan een account aanmaken op uw startpagina website. Met dit account kan iemand inloggen als paginabeheerder. Wanneer men is ingelogd kan men een startpagina aan de website toevoegen. Er wordt zo extra content aan uw website toegevoegd. Niet alleen bezoekers vinden het fijn wanneer er regelmatig content bijkomt. Regelmatig nieuwe content is ook voor de zoekmachines interessant. Het heeft tot gevolg dat u beter te vinden bent in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.