Een Nederlandse startpagina samenstellen

Gelooft u dat het niet eenvoudig is om zelf een startpagina website in het bezit te krijgen? Niets is echter minder waar. Lees hier hoe u een startpagina website kunt maken. Met behulp van de juiste tool kunt u ook zelf een startpagina website runnen, waar bezoekers een eigen startpagina kunnen aanmaken. Het verkopen van links op uw startpagina website is mogelijk, waarmee u kunt bouwen aan een extra inkomstenbron. In dit artikel leest u daar meer over. Een startpagina script is hetgeen u nodig heeft. Een startpagina script is een CMS pakket waarmee u een startpagina website kunt bouwen. Meestal zal het script met PHP gemaakt zijn.

Het startpagina script komt op uw webhosting pakket te draaien. Webhosting is dus iets anders dat noodzakelijk is wanneer u zelf een startpagina website wilt beginnen. Wat ook vaak nodig is, is een database waarin het script de gegevens kan opslaan. Op de pagina Uw Nederlandse startpagina bouwen kunt u meer over scripts voor het bouwen van uw eigen startpagina website lezen. Heeft u het juiste hosting pakket en een leuke domeinnaam, dan heeft u alles wat er nodig is om het script te laten werken. Een apart installatie script zorgt ervoor dat u geen moeilijke dingen hoeft te doen en dat het installeren relatief eenvoudig verloopt.

De betaalkoppeling zorgt dat het eenvoudig is om online betalingen te ontvangen. Met het verkopen van links kunt u ervoor zorgen dat uw website een extra inkomstenbron wordt. Via een formulier meldt de bezoeker een link aan voor plaatsing. Men mag daarbij kiezen aan welke dochterpagina en in welke rubriek men de link wil toevoegen. Betaling verloopt via bijvoorbeeld PayPal of iDEAL. Het is mogelijk om ook andere betaalmethoden aan te treffen in het script. Als de betaling is gelukt zal de link meestal automatisch geplaatst worden.

Als een bezoeker daar interesse in heeft, kan hij een account aanmaken op uw website. Men kan dit account gebruiken om als paginabeheerder in te loggen. Eenmaal ingelogd, dan kan de bezoeker een nieuwe startpagina aanmaken en beheren. U kunt op deze wijze vrij snel aan nieuwe content komen. Af en toe frisse content is altijd goed. En niet alleen voor de bezoekers. Ook zoekmachines vinden het fijn wanneer er regelmatig nieuwe content op de website verschijnt. Zoekmachines zoals Google zullen u op een betere positie plaatsen in de zoekresultaten bij zoekopdrachten die met uw website te maken hebben.