Een nieuwe portaalsite bouwen

Zoals de naam reeds zegt bestaat een startpagina website vooral uit startpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de content van de correcte dochterpagina zien. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem gebouwd.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. Het script dient op uw webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangesproken. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. De bezoeker krijgt zo de juiste startpagina te zien. In het artikel Het samenstellen van je nieuwe startpagina website staat veel informatie over een recentelijk ontwikkeld startpagina script. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat bovendien betaalbaar is. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. U mag bij het van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website eenvoudig te doen zijn. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.